Egy Kingston SSDNow V300 sdd-m van újra karom a wint ha leformázom teljesen az nagyon árt neki? Meg ha win 8.1 rakok a win 7 helyett akkor több fbs em lesz játékoknál?
Figyelt kérdés
Vagy ti milyen wint ajánlanátok most ?2015. febr. 15. 13:53
1/3 anonim válasza:
Nem árt neki, és 8 alatt pont ugyanannyi fps-ed lesz, mint 7 alatt.
2/3 anonim válasza:
Nem árt neki, sőt így kell rendszert telepíteni..több fps meg elképzelhetően lesz, de nem a rendszerváltás miatt, hanem azért, mert tiszta lappal indult a gép, és nincs rá semmi felesleges moslék telepítve.
3/3 anonim válasza:
Nem lesz több fps-ed (egyes esetekben ha lesz vami valami változás, az minimális, elhanyagolható lesz). Az SSD meghajtóknál a hagyományos formázás helyett úgynevezett secure erase (biztonsági törlés) szoktak ajánlani. Erre vannak külön programok vagy a gyártó oldalán is lehet, hogy van hasonló. Ettől függetlenül sztem nem lesz baja egy formázástól sem, de nekem idáig a 3 év alatt kétszer kellett SSD-t újratelepítenem (két meghajtóról van szó) és mindkétszer a Parted Magic alkalmazással nyomtam rájuk egy secure erese-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!