Merjek DELL gépet venni?
Figyelt kérdés
Egy számítógép teljesítményét illetően elég magasak az igényeim,és ez a gép megfelelne az elvárásaimnak.100 000 Ft-ért,használtan venném,2 év garanciával.Kapnék egy ajándék új Hitachi 2,5" 200GB-os winyot.-Utóbbi viszont nem tudom,hogy mennyire jó.
Viszont,az összes Dell gép,amivel összetalálkoztam eddig,mind nagyon rosszak voltak.Ezt most nehéz lenne kifejteni,de a lényeg,hogy nincs jó véleményem a márkáról.
Ti mit gondoltok?
#dell-merjek-e-
2015. febr. 14. 19:53
2/3 anonim válasza:
Gyárilag össze szerelt gépet SOHA! Csak a macera van vele sokkal jobban jössz ki ha te állítod össze vagy be mész egy informatikai boltba és megmondod mennyiért állítsanak össze de itt gyik-en is sok ember van aki össze tud neked állítani egy jó kis gépet
3/3 anonim válasza:
Bocs, azt hittem laptopról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!