Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Windows 8 gyári frissítés...

Windows 8 gyári frissítés után miért sötét a képernyő?

Figyelt kérdés
Eredeti Win 8-as programom magát frissítette, majd újraindítás után jelszóval be akartam lépni a felhasználói oldalamra, mire elfogadás helyett sötét lesz a képernyő. Mi okozhatja? Videokártya? Hogy tudom visszaállítani?
2015. febr. 13. 15:46
 1/2 donfetibo ***** válasza:

Szerintem igen, indítsd újra a gépet és mielőtt kezdődne a betöltés, nyomkod az F8-as gombot addig míg ki nem dob egy listát, és ott válaszd az, hogy képernyőmód VGA betöltése vagy valami ilyesmi az a lényeg, hogy VGA-ban induljon el a rendszer, ilyenkor kis felbontásban fog betöltődni a rendszer. Ha betöltötte akkor vezérlőpult ott klikk az eszközelőre és ott videókárya klikk a pluszra azt ott az illesztő vissza állítására vagy kézzel állítod vissza, jobb kézel ha tudo, hogy melyik volt előtte. Indítsd újra és ha jót tettél vissza akkor mennie kell!!!

Írd meg, hogy sikerült-e!!!

2015. febr. 13. 16:31
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem reagált semmire a gép. Mivel nem érték hozzá és nem akartam, hogy nagyobb gond legyen, így szerelőhöz vittem. Nagyon jól is tettem. Egyből látta, hogy valami kém vírusos dolog van a gépen. Azt mondta, hogy szerencsés vagyok, hogy nem ment tönkre a gép. Megcsinálta, és szerencsére a doksiknem vesztek el, de most már biztos menteni fogok mindent. Sajnos tele van minden oldal vírusos dolgokkal.
2015. febr. 17. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!