Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » 5x sípol a gép, nem indul el,...

5x sípol a gép, nem indul el, kitakarítottam, mégsem indul, miért?

Figyelt kérdés
Már volt egy ilyen probléma,akkor is itt segítettek, akkor is 5x csipogott és nem indult, mondták takaritsam ki a proci hűtőt és jó lesz, jó is lett. Most is kitakarítottam annyira hogy nincs benne porcica, kis porszemcséket pedig nem tudom kitakarítani, porszivoval sem. Szét kellene szedni az egész ggépet, ahhoz hogy kitudjam mosni a hűtő borda részét, és irtózatosan nehéz visszaszerelni, múltkor pedig fulpiszkalos tisztítás is megoldotta, most nem. Mit csináljak?
2015. febr. 11. 22:16
 1/5 anonim ***** válasza:

a porszívóval lehet kinyírtad valamelyik alkatrészt :)

egyébként 5 rövid? 5 hosszú? vagy 3 hosszú 2 rövid? vagy hogy? és pontosan mik a gép adatai?

2015. febr. 11. 23:55
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem nyirtam ki semmit.. 5 rövid, ami azt jelzi, hogy a procival van gond, még az alaplapot megtakarítás valahogy..
2015. febr. 12. 05:24
 3/5 anonim ***** válasza:

Valoszinuleg eleg regi mar a masina. Meg anno 14 evesen osszeraktam egy gepet ami aztan 10-12 evig angyon szepen elfutkosott, csak neha ki kellett takaritani egy kicsit.

Azonban minosegi alkatreszek ide - gondos apolas oda. A gep egy ido utan mar nem birta tovabb. Lehet hogy a tied is matuzsalemi korba lepett es ideje lenne lecserelni.

2015. febr. 12. 10:58
 4/5 A kérdező kommentje:

Fx8120 proci, 2-3 éves...

Amúgy most jó, kifújattam hajszárítóval, meg minden porcicát kitakarítottam, most jó, még egyszer leállt, sípolt, mégegyszer kifújattam, most meg, szólok, ha rossz.

2015. febr. 12. 16:55
 5/5 A kérdező kommentje:
Jó, leállt megint. Szétszedtem, kitakarítottam teljesen, VGA-t is kifújtam, már tuti nem ez lesz a baj, ha még egyszer nem indul/kikapcsol, szólok.
2015. febr. 12. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!