Dell Inspiron 1525 laptopom van?
Figyelt kérdés
A kérdésem az lenne, hogy ezt a gépet hogyan tudnám fejleszteni, mennyibe kerülne és hogy érdemes-e? 2 Gb Ram van benne, 4 gigát kéne bele rakni, lehet-e esetleg egy SSD gyorsitót, vagy mit lenne érdemes kicserélni benne?2015. febr. 10. 20:04
1/4 anonim válasza:
2GB jó ötlet, az sokat számít. SSD-re nem érdemes beruházni szerintem, de ha nem számít a pénz, attól nagyot gyorsulhat. Ez így beruházni kb 40-50EFt.
Milyen processzoros?
2/4 anonim válasza:
Ez a gep max 2 gigat kezel, ugyhogy a 4 giga felejtos. A processzort elvileg lehet cserelni, de nincs sok ertelme mivel a gep hutorendszere csak T-s processzorokhoz eleg.
3/4 A kérdező kommentje:
Intel Pentium Dual Core T2390 1.86GHz
2015. febr. 11. 05:56
4/4 anonim válasza:
Kezel 4 GB-ot én úgy látom. [link]
Ha most 1x2GB van benne, érdemes mellé még egy 667Mhz/2GB. Ezt talán olcsón is kapsz használtan akár.
SSD biztos gyorsítana, de ezt nem tudom megítélni mennyire, a processzor nem túl erős.
Szerintem RAM bővítés és egy 64 bites Win7-home elég lenne. De nem lesz látványos gyorsulás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!