Melyik rontja legkevésbé a képminőséget?
A monitorom D-SUB-os. (1 éve vettem, igen elb.sztam, hogy nem néztem utána, de mákomra pont rá tudtam kötni a GTX650-emre. :D)
Nos a kérdésem a következő: Melyik átalakító rontja legkevésbé a képet? Az is elég, ha nincs csíkozódás.
Elsősorban passzív átalakítókról beszélek.
DVI-D - D-sub Digitális jel - Analóg jel
DVI-A - D-sub Analóg jel - Analóg jel
DVI-I - D-sub Digitális és analóg jel - Analóg Jel
HDMI - D-sub
Display Port - D-sub
Melyik rontja legkevésbé a jelet?
FullHD-ra kéne, e fölé nem is akarok menni mer 22"-os monitoron értelmetlen, illetve nem is tudok, mert 1080P-s a monitor. :D
Ha van egy kis időd kérlek, szánj rám pár percet, mert ehhez igazítanék videokártyát. (GTX960-970-ekbe gondolkodok.)
Persze idővel vennék egy normális csatlakozásó monitort is, de az még odébb lesz.
Sejtettem én. :D
De azért mégis szeretem a megerősítéseket.
Köszönöm. És igen az.
Sokan mondják, hogy D-sub os csatlakozó (mivel analog) adja a legrosszabb képminőséget de...
Nem értem... Nincs semmi baj a monitorom képminőségével. :D
Ja igen, és még 1 kérdés.
Mindegy, hogy DVI-I - D-sub
vagy D-sub - DVI-I?
Hiszen meglehet fordítani. Vagy úgy nem.. nem jó? :D
Oké, köszönöm. :D
Ha már a jackeknél tartunk, lenne ahhoz is kérdésem, bár ezt még mindig nem válaszolták meg nekem.
Az a 3,5 Jack amin csak 2 csík van azon biztos, hogy nincs mikrofon?
"Mindegy, hogy DVI-I - D-sub vagy D-sub - DVI-I? "
Ez az "átalakító" nem alakítja át a jelet, ez egyszerűen vezeték összekötéseket tartalmaz, semmit nem csinál a jellel.
Egyszerűen csak kivezeti a DVI-I csatlakozón eleve jelen lévő analóg jelet egy másmilyen kialakítású csatlakozóra és ennyi.
Igen, köszönöm. :D
Ezt már le tudtuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!