Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » HOgy tudom vissza állítani a...

HOgy tudom vissza állítani a hangnál a tv ikonját is?

Figyelt kérdés
Valahogy eltüntettem a tv inkont és így amikor rádugom a HDML kábelt a gépre és a tv re a tv nincs hang csak a lap topomon .
2015. febr. 10. 12:50
 1/5 anonim ***** válasza:
Állítsd át a hangot digital"HDML" outputra.
2015. febr. 10. 12:58
 2/5 A kérdező kommentje:

Azt a hangnál és azon belül a lejátszásnál ?

Mert ott nem enged semmit se

2015. febr. 10. 13:04
 3/5 A kérdező kommentje:

ott nem engedi belépni az alapértelmezetbe :( .

Leírnád nekem lépséről lépésre tudod csaj vagyok :D

2015. febr. 10. 13:06
 4/5 anonim ***** válasza:

[link]

Amennyiben nem látsz ilyen opciót akkor hiányos a drivered.

Ajánlom hogy az audio valamint a video driveredet rakd fel vagy frissítsd.Megtalálod a laptop gyártói oldalán.

Azt nem tudom hogy nálad a TV ikon mit takar de ha a fenti képen lévő TV ikon hiányzik lehetséges hogy letiltottad.

Egy próbát megér:jobb klikk a tálcán a hangszóróra-lejátszó eszközök-bele(bárhová) jobb klikk és as letiltott eszközök megjelenítése.Amennyiben nem jelenik meg akkor letörőlted a drivert.

2015. febr. 10. 17:20
 5/5 A kérdező kommentje:

Képzeld tegnap az istenek nem találtam meg erre most bekapcsoltam a gépet és ott volt hogy philips tv nah :D

Köszi azért mindent :)

2015. febr. 11. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!