Miért van tele a C meghajtóm? (KÉP)
Nem vagyok egy nagy számítógépes ,,guru", ezért nem értem miért van tele a C meghajtóm, valami ötlet? Mit érdemes megnézni/törölni?
CCleanerrel próbáltam rájönni mi ez, de az sem mutat ki semmit, csak, hogy valami foglalja a sok helyet.
Köszönöm szépen előre is a segítséget!
Ha nem kép, zene, dokumentum vagy videó, lehet hogy az összes többi fájltípus együtt. Telepített programok és játékok például, azok foglalnak sok helyet.
A "Folder Size" nevű program hasonló módon megvizsgálja a meghajtó tartalmát és oszlop-grafikonon kijelzi hogy melyik mappa mennyit foglal. Abból gyorsan kiderítheted hogy mik foglalnak ennyi helyet. Lehet semmi különös és tényleg csak az összes többi fájl.
Windows gomb + r
és írd be: %AppData%
alapból a Roaming mappába dob be, de ha visszalépsz akkor ottvan Local, LocalLow mappa is, amelyik program már nincs feltelepítve azt törölheted, de amit mindenképpen kell törölni az a:
Local-ban a Temp és a VirtualStore tartalma
** Bocsánat, nem defrag, hanem Defraggler. :)
Ment a zöld kéz!
System Volume Information mappák foglalnak brutálisan sok helyet, ez derült ki. Nem tudom ezt lehet-e törölni? És, ha igen, akkor hogy?
Vannak extra megoldások a System Volume Information mappa tisztításához, de elvben szimplán törölhető is a tartalma:
(Az aláhúzásjelet vedd ki a linkből.)
dirty_windows.hu/2012/05/05/17-1-0-581/
Amúgy a rendszer visszaállítási pontok lehetnek, amik ott vannak. Keress rá beállításokra, amik korlátozzák a mappa lehetséges méretét.
Köszönöm, ment a zöld kész, természetesen. :)
Végül is megoldottam a problémát a Lemezkarbantartóval, kitörölte a felesleges mappákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!