Letöröltem egy mappát és most semmit sem tudok megnyitni csak a böngészőt. Mit tettem/tegyek? (valószínűleg vírus)
Szóval: Gondolom amikor valamit letöltöttem a netről véletlenül a "BuyNSave" nevű programot/vírust is leszedtem és ugye emiatt minden honlap tele volt hirdetésekkel. A program telepítése és törlésénél letöröltem és a böngészőben is kiszedtem a bővítmények közül, de ugyan úgy ott volt. Megkerestem a mappáját és futtattam a vírusirtót, de mindig megállt 33%-nál. Vártam, újraindítottam de mindig megállt. Már felidegesített és fogtam és kitöröltem a mappát (2 fájl volt benne). A lomtárból is kitöröltem. Ezután rá akartam menni a Chrome-ra hogy megnézzem működött e, de nem a szokásos ikon volt ott hanem az a fajta ami akkor jelenik meg ha nem lehet megnyitni (talán). Nem tudtam mi van ezért újraindítottam a gépet hátha jó lesz vagy valami. Azonban amikor rámentem a start menüre minden programnak ilyen ikonja volt. A Sajátgépnek nem "sajátgép" a neve hanem "Mappa". Először megijedtem mert nem volt ott a C lemez, de egy idő után vártam és betöltött. Minden megvan csak éppen semmit sem lehet megnyitni még a Word dokumentumokat sem. (A képeket meg tudom nézni)Egyébként pl. a "Mappában" fent nincs ott a sáv ahol mutatja hogy melyik mappán belül vagyok.
Mi történt? Mit lehet tenni?

lehet társítottad, hogy ne avval nyissa meg amivel szokta, hanem mintha egy mappa lenne
vezérlőpultban(nekem angol, gondolom ennyit értesz angolul):
Control Panel\Programs\Default Programs

Fel tudsz menni a netre? Ha igen, akkor töltsd le a Malwarebytes-t.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!