Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Melyik ez a játék?

Rapi8 kérdése:

Melyik ez a játék?

Figyelt kérdés
Helló! volt egy játék amivel gyermekkoromban játszottam de a címet nem tudom. Amit tudok róla hogy ez egy középkori játék egy Kastély vagy Vár pincéjéből indult az ember és egy bottal kezdi a harcot! Ilyen kis szörnyeket kell leölni a pincében! Olyan a pince mit egy börtön! Egyre feljebb kell jutni és már lovagok ellen is kell harcolni! Lesz kard és pajzs is ami az elején fából van! Lehet enni hogy vissza töltőjön az élet! Létrán kell benne mászni! És a vár tetején már nehéz legyőzni a lovagot! Amúgy hátul nevetés az egész! Valakinek ötlet?:)

2015. febr. 6. 15:42
 1/4 anonim válasza:
Szia én toduk egy kettő ilyen játékot az egyiknek prince of persia a neve ennyit udok mondani remélem hogy ez lesz az de szerintem nm :(
2015. febr. 6. 15:45
 2/4 anonim válasza:
bocsi nme kettőt akartam írni hanem csak egyet tok mait írtam :)
2015. febr. 6. 15:46
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem az sajnos!...
2015. febr. 6. 15:52
 4/4 anonim válasza:
milyen volt a nézet fps vagy ilyen felül nézetes ?
2015. febr. 9. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!