Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Törölhetem ezeket? Wsock32....

Törölhetem ezeket? Wsock32. dll, kernel32. dll

Figyelt kérdés

meg akartam nyitni a c meghajtót, de nem bírtam , mert azt írta ki h melyik programmal szeretném társítani

lefuttattam az avast-ot..és ezeket a fájlokat tette a karanténba:.

kernel32.dll

winsock.dll

wsock32.dll

ezeket a fájlokat törölhetem?

2010. febr. 9. 21:20
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem akarlak elkeseríteni de szénné van vírusozva a géped...

Letöltöd a Malwarebytes nevű progit+ a Comodo IS-t az Avast helyett(az Avast kb annyit ér mint a sz@rnak adni egy pofont...)és csökkentett módban lefuttatod mind2-t bár szerintem azok alapján amit írtál nem fog leszedni mindent automatikusan, van amit csak kézzel lehet eltávolítani, amit jobb ha hozzáértő csinál. És egy sima újratelepítés nem lehetőség, mivel valószínű a boot szektorban is lesz féreg...

2010. febr. 9. 22:05
 2/7 anonim ***** válasza:
a boot sectorba új gépeken már nem jut vírus, a bios gondoskodik róla :) tehát a problémádra én bizony az újratelepítést ajánlom, az a legtisztább!
2010. febr. 9. 22:34
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha karanténba tette ezeket, és még működik a géped, akkor törölheted :)

Ezeknek a fájloknak a c:\windows\system32 mappában van a helyük. Bárhol máshol van, az vírus (system32\drivercache-ben lehet még).

2010. febr. 10. 07:14
 4/7 A kérdező kommentje:

sziasztok.

köszi szépen a gyors válaszokat..:)

dee..az a baj h a gép már 4 éves..tehát nem vmi új..

így az újratelepítés nem oldaná meg a problémát, ugye?..

az utolsónak üzenem h a system32 mappában voltak ezek a fájlok..de az avast karanténba tette őket..

viszont a c meghajtót így is társítani akarja, és nem nyitja meg..:\

2010. febr. 10. 15:08
 5/7 A kérdező kommentje:

wáááá

megutdom nyitni a c meghajtót..:D:D

2010. febr. 10. 15:54
 6/7 anonim ***** válasza:

1. válaszoló vagyok.

Megcsináltad egyáltalán azt amit írtam? mert ha nem akkor nem fog ám magától megjavulni...:)

Amúgy meg c meghajtón jobb gomb-->megnyitás

2010. febr. 11. 00:00
 7/7 A kérdező kommentje:
most töltöm azt a malvare valamit..de ha ezt letöltöm akkor az avast-ot mindenképp le kell törölnöm?
2010. febr. 11. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!