Törölhetem ezeket? Wsock32. dll, kernel32. dll
meg akartam nyitni a c meghajtót, de nem bírtam , mert azt írta ki h melyik programmal szeretném társítani
lefuttattam az avast-ot..és ezeket a fájlokat tette a karanténba:.
kernel32.dll
winsock.dll
wsock32.dll
ezeket a fájlokat törölhetem?
Nem akarlak elkeseríteni de szénné van vírusozva a géped...
Letöltöd a Malwarebytes nevű progit+ a Comodo IS-t az Avast helyett(az Avast kb annyit ér mint a sz@rnak adni egy pofont...)és csökkentett módban lefuttatod mind2-t bár szerintem azok alapján amit írtál nem fog leszedni mindent automatikusan, van amit csak kézzel lehet eltávolítani, amit jobb ha hozzáértő csinál. És egy sima újratelepítés nem lehetőség, mivel valószínű a boot szektorban is lesz féreg...
Ha karanténba tette ezeket, és még működik a géped, akkor törölheted :)
Ezeknek a fájloknak a c:\windows\system32 mappában van a helyük. Bárhol máshol van, az vírus (system32\drivercache-ben lehet még).
sziasztok.
köszi szépen a gyors válaszokat..:)
dee..az a baj h a gép már 4 éves..tehát nem vmi új..
így az újratelepítés nem oldaná meg a problémát, ugye?..
az utolsónak üzenem h a system32 mappában voltak ezek a fájlok..de az avast karanténba tette őket..
viszont a c meghajtót így is társítani akarja, és nem nyitja meg..:\
wáááá
megutdom nyitni a c meghajtót..:D:D
1. válaszoló vagyok.
Megcsináltad egyáltalán azt amit írtam? mert ha nem akkor nem fog ám magától megjavulni...:)
Amúgy meg c meghajtón jobb gomb-->megnyitás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!