Ezen a gépen elmennek a mai játékok?
Tulajdonság:
Processzor: Intel core i5
Memória: 8gb ram
Videókártya: Ati radeon 7470 (2gb ram)
Előre is köszönöm a válaszokat!!!!
Néztem a videókártyáról videót és a battlefield 4-et is viszi.
A lényeg hogy a gta 5-el szeretnék ezen a gépen játszani.
Az még rosszabb!
Egy ilyen gépbe sokkal combosabb videokártya dukálna, főleg ha játékra kell (egy játékos gépben a videokártya a legdrágább hardver). A GTA5 minimum gépigénye alapján egy HD7750-t mondanék...és ez a minimum! A gépbe amúgy simán mehetne egy felsőkategóriás kártya is.
Ezzel se lenne jobb?
1GB ATI Radeon HD 5570
Néztem videót a gta 4 fullon megy:
Youtube videóknak nem kell mindent elhinni. Mondjuk az 5570 már picit jobb, mint a 7470, de az sem egy erős kártya. A GTA4-t nem hiszem, hogy maxon vinné (esetleg kis felbontáson).
De még mindig nem értem miért a videokártyán akarsz spórolni, amikor az a legfontosabb játékra? A proci több mint elég, nem is olcsó darab, a memóra kellő kapacitású a videokártya meg valami őskövület alsó kategóriás?! Egy játékos gépbe a videokártya mindig 1,5x-2x drágább a procinál, úgy van egyensúlyban. Ehhez a géphez én legalább egy Radeon 270X-t ajánlanék és még az is karcsú ilyen proci mellé....de legalább belefér a GTA5 ajánlott gépigényébe (nem csak a minimumba).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!