Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Amelyik Jack csatlakozón csak...

Amelyik Jack csatlakozón csak 2db Csík van azon biztos, hogy nincs mikrofon?

Figyelt kérdés

Természetesen fülhallgatóról beszélek. :D

Mert nekem Sony Ericsson telefonom van, és mint tudjuk, más szabványt használnak, mert miért ne....

[link]

Tehát kinéztem egy fülhallgatót:

[link]

Ennek a csatlakozóján csak 2db Csík van, viszont oda van írva, hogy: Microphone Form Factor In-Cord

Most ez nyers fordítással: Mikrofon Alakító Elem/tényező: kábelben.

Szóval összezavarodtam. Van ezen mikrofon, vagy nincsen?

2015. febr. 2. 15:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Van.
2015. febr. 2. 15:04
 2/4 A kérdező kommentje:

Ezek szerint le mondhatok róla, hogy működni fog, igaz? :D

Kár érte....... sehol nem találok egy normális fülhallgatót amin nem lenne kib**zott mikrofon.

2015. febr. 2. 15:07
 3/4 anonim ***** válasza:

Mi baj van a mikrofonnal?

Egyébként nehogy ne találj már sima fülhallgatót. Millió meg egy van a neten.

2015. febr. 2. 15:33
 4/4 A kérdező kommentje:

Akkor kérlek linkelj, olyat amin BIZTOS nincs, zárt, mély kiemelésű (na jó utóbbi nem annyira fontos).

Egyébként mint linkeltem képet: Sony telefonom van, és az ahhoz tartózó szabványa (mert miért ne), és van a sima szabvány.

Mint láthatod a kettőn meg van cserélve a földelés, és a mikrofon, ezért nem működik.

Bedugom telefonba nagy betűkkel: Az eszköz nem támogatott!

Van hozzá egy átalakítóm egy másik fülesből de sz.rt nem ér.

Be dugom addig, hogy csak a földelés nincs bedugva akkor mondjuk ilyen 60%-os teljesítménnyel szól, + ha kicsit megmozgatom véletlen a csatlakozásnak annyi leáll a zene indíthatom újra. :D

Ha teljesen be dugom akkor meg csak a bal oldali szól. Ha kicsit megnyomom a telefon elejét ott a csatlakozó résznél akkor szól mind a kettő, de ha elveszem a kezem megint csak a bal.

Nos ezért kell egy mikrofon nélküli füles.

2015. febr. 2. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!