Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Képfeltöltésről hogy lehet...

Képfeltöltésről hogy lehet képet töröltetni?

Figyelt kérdés

Véletlenül olyasmit tettem fel, amit nem kellett volna, mert mellé kattintottam.

Privátra állítottam ugyan, de még így is aggódok, valaki megtalálja azt a képet, és felismer.

Ha írok nekik mailt, hogy az összes képet amit feltettem, le akarom töröltetni, törlik?

2015. febr. 1. 15:54
 1/5 anonim válasza:
Nem látja senki, ne aggódj már!
2015. febr. 1. 15:55
 2/5 anonim válasza:
30nap mulva eltunik kar hogy privatba raktad fel
2015. febr. 1. 15:56
 3/5 anonim válasza:
Ha privát, akkor nem fogja meglátni senki, csak az, akinek a linket megadod. Mondjuk akinek megadod, az tovább adhatja másnak. Szerintem ha írsz neki, akkor törlik. Én ide szoktam tölteni, innen le tudod szedni magad is: [link]
2015. febr. 1. 15:57
 4/5 anonim válasza:
Azért privát, hogy senki se látja. Mit aggódsz? Azt rajtad kívül ég világon senki sem láthatja. Hacsak nem küldöd el nekem:)
2015. febr. 1. 15:58
 5/5 anonim ***** válasza:

juj

én is megosztottam egy képet:

[link]

most mi lesz?

2015. febr. 1. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!