Donfetibo kérdése:
Hogyan tudnám elindítani Battlefields 3. játékot?
Figyelt kérdés
Lehúztam a Battlefields 3-at, azt már nem is mondom, hogy ettől ökribb megoldást ahogy csomagolva meg isózva meg inkább hagyjuk, na fel telepítem, indít és olyan 50 mp múlva be jön egy kép ami olyan érdekesen hullámzik vagy villog azt onnantól kezdve semmi. Egyetlen egy gombra reagál az a "~" ez olyan mind mikor cheatekokat írod be a játéknál. Valakinek nincs ötlete, amúgy gép proci Dual Core 2,2 nem celeron, grafk. ATI RADEON HD 3600 ram 3gb, más hasonló játék simán szalad rajta pl. Crysis full beállítással!2015. febr. 1. 13:23
1/8 anonim válasza:
Ezen a gépen leginkább sehogy. A crysis saccra 5 évvel régebbi.
2/8 anonim válasza:
[link] bf3hoz eleve dx11 kellene, nem egy 10.1es kártya
3/8 A kérdező kommentje:
Gondolod, mi a probléma vele? Nem mondom, hogy 1 szuper erős a masina de próbáltam rajta új játékokat azok gyengébb felbontásban el mentek!
2015. febr. 1. 13:26
4/8 anonim válasza:
Mert a bf3-nak dx 11 kell, de a kártyád 10.1et támogat
5/8 anonim válasza:
Az előző hozzászólásban ott a válasz. A HD3600 DirectX 10.1-et tud csak, a BF3-nak meg kötelező DirectX 11. NEM fog elindulni.
6/8 A kérdező kommentje:
Akkor szerintetek egy új vagy újabb grafkártya kellene az megoldaná a problémát? És milyen típust ajánlotok?
2015. febr. 1. 13:35
7/8 A kérdező kommentje:
Nem lehet át vágni sehogy sem, tudjátok valamilyen emulátor vagy ilyesmi?
2015. febr. 1. 13:36
8/8 anonim válasza:
Nem, egyszerűen nem elég erős hozzá. Anno nekem egy 5750es kártyán elfutott úgy ahogy,egy 5770est még talán a processzor is elbírna, de szerintem csodát nem érdemes várni szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!