Windows 7 partíciók kezelése?!
Figyelt kérdés
Újra akarom rakni a gépet, 80GB vinyó van a gépben és csak C meghajtó, tehát azon van minden..Hallottam célszerű egy C-t és egy D-t csinálni, és újratelepítésnél csak a C-t formázni, de nem értem! Sok program a C-re rakja a mentést nem? Ha törlődnek a mentések hiába van D-n a program úgy sem fog működni?! Szóval most hogyan?2015. febr. 1. 12:05
2/5 A kérdező kommentje:
Akkor jó, ha leformázom a C-t és azon lesz 80GB, és nem lesz D?
2015. febr. 1. 12:12
3/5 anonim válasza:
te adod meg hogy mit hova rakjon. én alapból a dokumentumok képek, zene, videók, letöltések és asztal mappákat át szoktam helyezni egy másik partícióra. ezt simán pl a dokumentumok mappa tulajdonságainál megadhatod a helyet.
haladó felhasználóknak pedig még több lehetőségük van:
4/5 anonim válasza:
C-re települnek a programok.A D-t csak mentésekre használját,tehát képek,videók,fájlok,stb.
Azért jó két patríciót létrehozni mert ha vírust kapsz vagy összeomlik a rendszer újratelepítéskor megmaradnak a dolgaid(mentéseid a D-n).Tehát csak a C-t kell formázi és rátelepíteni az OP rendszert.
5/5 A kérdező kommentje:
Értem! Köszönöm a válaszokat!
2015. febr. 1. 12:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!