A San Andreas óta miértnem jött ki egy, PC-n normálisan játszható GTA sem?
Figyelt kérdés
Egy ideje messzire kerültem a játékvilágtól de egy GTA-t azért megpróbáltam felrakni, méghozzá a GTA 4-et. Azonban annyira nem akart menni a PC-men hogy inkább uninstalláltam.
Más GTA-val se próbálkozzak?
2015. febr. 1. 11:59
1/6 anonim válasza:
-azért mert a programírók nem tudnak optimalizálni (vagy a határidők nem engedik)
2/6 anonim válasza:
Hidd el, a GTA V is egy PC jól játszható játék (lesz), ha van hozzá egy normális gép! A GTA 4 csak azért nem indul el, mert gyenge a géped hozzá, és annyira a tervezők sem merték lebutitani a látványát, hogy elinduljon a gépeden!
3/6 A kérdező kommentje:
Nincs gyenge gépem de a GTA 4 akkor is szaggatott mint az állat. Arról olvastam hogy nem lett PC-re jól optimalizálva. A GTA 5 nem hiszem hogy jól futna de lehet majd kipróbálom.
2015. febr. 1. 23:01
4/6 anonim válasza:
Ha a gta4 szaggatott, akkor gyenge géped van, hiába optimalizálatlan.
5/6 A kérdező kommentje:
Sztem jobban tudom hogy milyen gépem van mint te.
2015. febr. 21. 16:37
6/6 anonim válasza:
Szerintem a "gyenge gép" fogalmával nem vagy tisztában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!