Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Kékhalál, valaki segítene?...

Kékhalál, valaki segítene? Windows 7 Professional 64-bit

Figyelt kérdés

Kb. 4 napja kezdte azt hogy beléptem a rendszerbe és elindítottam a Mozilla Firefox-ot és kékhalál. (Többivel programmal ez van pl. Aimp3,Minecraft,BF3,cod2-4)

Tegnap lett újra rakva a gép és megint ugyan úgy kékhalált kapok a Windows Betöltése alatt.

Semmilyen hiba üzenetet nem kapok. Csak a kék képernyőt.

Gépem adatai: <---Szerintem ebbe van a gond

Amd athlon 2 x4 620 (4x2611Mhz eredeti órajelén megy)

Sapphire hd 4670 1gb (Zalman cooler)

4gb DDR2

Alaplapból annyit tudok hogy Gigabyte

Hipro 480W

(Nekem van olyan tippem hogy a ram,vagy a Videókáetya járja utolaó sorait.)

2015. febr. 1. 07:43
 1/6 P.O.C. ***** válasza:

Jó lenne megfigyelni mi a kék képernyő üzenete és kódja.

Kapcsold ki az automatikus újraindulást, úgy el tudod olvasni.

Vezérlőpult => Klasszikus nézet => Rendszer => Bal oldalt Speciális rendszerbeállítások => Indítás és helyreállítás részben Beállítások => Rendszerhiba részben Automatikus újraindítás elől pipa ki. => OK.

2015. febr. 1. 07:53
 2/6 A kérdező kommentje:
A vezérlő pultig se tudok elmenni mert a win7-nel mikor elkezd "forogni" a négy szín akkor kapom.
2015. febr. 1. 07:55
 3/6 anonim ***** válasza:

Amikor indul a gép, a POST után és a Windows betöltődése előtt nyomkodd az F8 billentyűt. Ennek hatására jön elő a jól ismert menü, amiből a csökkentett módot szoktuk kiválasztani szükség esetén.

Most ne a csökkentett módot válaszd, hanem találsz a menü alján egy olyat, hogy automatikus újraindítás kikapcsolása. Ugyanazt csinálja, amint amit fentebb írtak, csak vész esetén hozzáférhetőbb módon. Így indítsd el a gépet, aztán "provokáld" egy kicsit, hogy összeomoljon. Aztán ha megvan a kék képernyő, nem fog újraindulni a gép, és le tudod jegyezni az adatokat. Azokat írd ki ide. Le is fényképezheted telefonnal, csak legyen olvasható.

2015. febr. 1. 09:00
 4/6 A kérdező kommentje:
Na most nagyából kilehetett olvasni mert nagyon homályos volt de csak ennyit tudtam ki olvasni atikmag.sys
2015. febr. 1. 13:53
 5/6 P.O.C. ***** válasza:
AMD illesztető program fájlja. A videokártya körül lesz a hiba. Telepítsd újra az illesztő programját. (lehetőleg nem a gyári CD -ről, hanem az elérhető legújabbat).
2015. febr. 1. 14:31
 6/6 A kérdező kommentje:
Letöltöttem a legfrissebbet de most amikor a youtube-ot akartam volna elindítani ugyan ez lett! :( Haldoklik a videókártyám?
2015. febr. 1. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!