Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » 3 régebi számítógépböl lehet...

3 régebi számítógépböl lehet 1 jobbat csinálni?

Figyelt kérdés

Sziasztok nekem van 3 számitogépem abol 1 muködik de nem tokéletesen mert egy kicsit gyenge vagy a procija nem birja , segitségeteket szeretném kérni hogy lehetséges e 3 ból 1 kicsivel jobb gépet öszerakni .

Muködö gép adatai :power xp

Codename:Freedom Ultimate Intel(R)

Celeron(R) CPU 2.40 GHz

2.40 GHz.2.00GB Ram

2015. jan. 31. 12:47
 1/4 norbesz ***** válasza:

Üdv!

Ez sok mindentől függ.Az hogy a gépek alkatrészei passzolnak-e az elsődleges.Másodlagos az,hogy mire használod a működő pc-t,mi a baja és az is hogy hogy an és mi van feltelepítve rajta.Ez egy nagyon összetett kérdés.Továbbá az sem mindegy,hogy a nem működő gépeknek mi a baja.Ezt látni kellene.

2015. jan. 31. 12:53
 2/4 anonim ***** válasza:
Úgy, ha eladogatod őket és veszel az árukból egy jobbat. Mondjuk a Celeronos gépek jó ha érnek 3-4000 forintot, de a RAM-ot általában jó árban mérik, talán egy C2D gépet össze lehet kaparni belőle.
2015. jan. 31. 12:53
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem rosz egyik gép se csak ami most öszevan rakva kicsit gyenge mert a youtube akadozik rajta ezért szeretném megbrobàlni hogy öszerakok egy másik gépet hátja jobb a procija vagy nem ojan gyenge mert szerintem nem a videokártya miat akadozik nem játszani akarok a gépen csak interneten nézelödni videokat nézni és ehez meg elég a integráld vidkárgya nem kell bele rakjak videokártyát.
2015. jan. 31. 13:08
 4/4 norbesz ***** válasza:
Értem én, értem én, csak pontos infók hiányában nem tudok mit mondani erre!Azért írtam,amit írtam.
2015. febr. 1. 07:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!