Mi lehet a gond a hanggal?
Figyelt kérdés
(Mielőtt bárki leoltana, nem értek hozzá, és azét kérdezem ! ) Lenovo g500s laptopom van, win 8.1 van rajta, viszont már harmadszorra raktam újra, a hang egy idő után elkezd recsegni,ropogni, akadni. Csinálhatok bármit, ha csak simán zenét hallgatok rajta akkor is, ha a neten akkor is. Van amikor több másodperces akadások vannak... Az egyik informatikus ismerősünk letöltött rá valami drivert, azt mondta attól jobb lesz, nem lett. Utána azt mondta lehet van rajta valami ami okozza, telepítsem újra, újra telepítettem, pár nap alatt visszajött a probléma !. Bármilyen segítséget elfogadok, előre is köszönöm !2015. jan. 28. 17:18
1/4 anonim válasza:
Ha fizikai probléma lenne, akkor egyből recsegne. Ez, hogy pár nap múlva kezdi furcsa. Nem telepítettél valami spéci crack-elt programot?
2/4 A kérdező kommentje:
nem tudom ez alatt mit értesz pontosan, de csak uTorrent, Avast, Mozilla, Chrome, iTunes, meg a Microsoft Office 2013 van rajta, ezeket telepítettem, már nem merek kb semmit csinálni ... de ezek az asztali gépen is rajta vannak, azzal meg nincs ilyen gond..
2015. jan. 29. 23:08
3/4 anonim válasza:
Nincs ötletem. Illetve kipróbálnám mit csinál a gép, ha eltávolítod az iTunes-t egy profi eltávolító programmal. De ez csak próba...
Gépeden van még garancia? Őket is megkérdezném.
4/4 A kérdező kommentje:
igen van még :) úgy hogy szerintem az lesz !.. de azért köszönöm a tippeket :)
2015. jan. 30. 17:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!