A Windows XP újratelepítése után a gép a boot képernyőn ragad és nem lép tovább. Mi lehet a probléma?
Nem tudom pontosan a laptop paramétereit, mert frissen kaptam meg (használt, de tökéletesen működött), és Windows 7 volt rajta. Formázás után rátelepítettem egy XP-t, és először azt írta, hogy "Hiba a rendszer betöltésekor". Kikapcsoltam, majd visszakapcsolásnál a boot képernyőn megáll a menet (azaz a legelső képernyő ami beugrik), és nem tudok a BIOS-ba se belépni.
AMIBIOS(C) 2005 American Megatrends, Inc.
BIOS Date: 09/06/06 21:58:50
CPU: Genuine Intel (R) CPU T2500 @ 2.00GHz
Speed: 1.00 GHz
DRAM Clock = DDR2 533 MHz
BIOS Ver: 1.04 KBC Ver: 1.04
Press F12 for BBS POPUP
Initializing USB Controllers .. Done.
2040MB OK
Auto-Detecting Pri Master .. IDE Hard Disk
Auto-Detecting Sec Master .. ATAPI CDROM
Pri Master: SAMSUNG HM120JI YF100-13
Ultra DMA Mode-5, S.M.A.R.T. Capable and Status OK
Ha megnyomom az F12-t, a "Press F12 for BBS POPUP" sor megváltozik erre: "Boot Selection Popup menu has been selected". Minden billentyűparancsot megpróbáltam már (F2, Del, Alt+ESC, stb...), de semmi nem változtat ezen az állapoton.
Lehet a bootolás nincs jól beállítva a bios-ban.(First boot: Hard disk)
Nekem pl ,ha a külső vinyóm bevan kapcsolva,akkor szokta ezt csinálni.Nem tudom,hogy pontosan miért.
De bevan kapcsolva külső vinyó,akkor kapcsold ki és úgy próbáld.
A régi gépeknél az is előfordult,ha bevolt dugva pl egy pendrive,akkor szintén megállt.
Ezeket ellenőrizd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!