Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Windows XP telepítése Windows...

Windows XP telepítése Windows 7 helyett lehetséges bootolás nélkül?

Figyelt kérdés
Nincs eredeti se üres lemezem amire kiírjam az ISO fájlt vagy annak tartalmát. Alapjáraton nekem a win 7 azt írja nem telepíthetem mert van újabb rendszerem (azaz a Windows 7) de nekem kell, fontos. Köszönöm a segítséget!

2015. jan. 26. 15:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
lemez*
2015. jan. 26. 18:24
 12/12 P.O.C. ***** válasza:

Egy koszos kis faluba lakok, de üres CD van a gazdaboltba is 150 Ft/db DVD pedig 200 Ft/db papírtokosba. Persze mi általában sokan összefogunk, és szlovák oldalakról rendelünk tégely számra, majd elosszuk a futár költséget.

A Media Marktba max csak TV -t, meg kenyér pirítót kapsz olcsón. Informatikai termékeket tényleg csak a hülyék vesznek onnan. Még ha akcióznak valamivel az sincs átlagárban se.

Tágítsd ki a látómeződet. A Media Markt -on kívül is van élet.

2015. jan. 26. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!