A kérdésem a következő lenne, miért van az ha vistát telepítek a gépemre tökéletesen kalppol minden, ha windows 7 et telepítek ( ami állítólag jobb ) meg inkompatibilissá válik?
Figyelt kérdés
Ezt arra értem hogy mikor a vistát feltelepítem és bármely vírusírtót felrakom se lassúl be( jelenleg avast internet security 2015 öt használok) a windows 7 pedig a bebootoláskor egy csomó ideig vacakól fehérek az ikonok egy ideig és hozzátéve nem gyenge gépről van szó a paraméterek a következőek: Cpu: Amd phenom II x4 b55 3,20 ghz 6mb cache
vga: Vtx radeon hd5670 ddr5 1gb
hdd: sata 3 500gb 64mb ( segagate)
Ram: ddr3 1600mhz 4gb Hynix
alaplap: asus m5a78mlx s2
És nem tudok rájönni mi a fészkes fenéért fut jobban a vista fagyás mentesen a 7 hez képest, pedig az alalplap is írja hogy windows 7 ready sőt a 8.1 et is támogatja, de a 8.1 katasztrófa ugyanúgy mint a 7.
2015. jan. 26. 15:18
1/5 anonim válasza:
Az tény, hogy a 7-es jobb, mint a Vista. Hogy miért lehet ez? Ez jó kérdés, főleg, hogy a 7-es csak a Vista fejlesztett változata.
2/5 A kérdező kommentje:
És ezért is fura, mert mindent tökéletesen telepítek ! Az eszköszkezelőbe eggyetlen felkiáltó jel sincs ! a felesleges szolgáltatásokat is kiszoktam kapcsolni hogy ne indulljon a géppel ide értem a következőket( skype, daemontools, utorrent ezeket manuálisan indítom el mindíg hogy ez se akadályozza és huzza vissza a gépet! sőt ha kész a teljes telepítés, minden program fenn van a gépen, utána ccleanert is használok, és utána töredezettségmentesítem is auslogics disk defraggal, de a 7 akkor is ezt csinállja, a vista egyből feláll induláskor !
2015. jan. 26. 15:35
3/5 A kérdező kommentje:
sőt autómatikus frissítés sincs bekapcsollva, meg tűzfal se, az avast tűzfala megy, hogy még csak véletlenűl se akadjon össze a 2 , sőt a defendert se használom azt is ki szoktam kapcsollni mind 2 nél , de most az adodó problémából vistát használok, amíg nem jövök rá mi lehet a probléma.
2015. jan. 26. 15:37
4/5 anonim válasza:
Figyi a windows 7 egy sz@r nekem is erös gépemen befagyot állandoan. Akkoriban egy 2 magos dul core gépem volt lebszatam a szervizbe a win 7 et mert elegem let belöle vista jól teljesitet. 500 gb os winyom volt és 2 gb ddr2 ram.Viszont a 8.1 az nem sz@r az nekem bejöt most 4 magos gépen van a win 7 tényleg sz@r a ceo viszont amit vettem gépet tölük feketén ráteték akaratom tudtom nélkül. Én akkor letöröltetem vista a gépre a másodiknál meg közöltem megveszem a 8 ast a win 7 bszák meg akkor nemvásárolok náluk semmit ennyi
5/5 anonim válasza:
Ja a jária gáborékkal töröltettem le win 7 et király utca szombathely computer brodthers ök megbizhatóak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!