Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Az én szemszögömből PC vagy...

Az én szemszögömből PC vagy KONZOL?

Figyelt kérdés
Üdv. Mindenkinek! Először is azt szeretném leírni, hogy ha nagyon szépen megkérhetlek titeket ne írjatok negatív kommenteket. Sok ehhez hasonló kérdést olvastam, de mégis felteszem ezt a kérdést. Nos most lenne rá lehetőségem, hogy dönthessek egy PC vagy egy Konzol között. Hát 95%-ban Játékra kellene, tehát játék szemszögéből választanék, és ami nagyon fontos, hogy engem szinte csak is a GRAFIKA vonz. És amint hallotam ugye a PC-nél pl. a mai játékoknál az Ultra High" az sokkal szebb mint a NextGen konzoloké ez igaz? Mert egy ismerősöm most tudna jó áron gamer pc-t ( i7 proci stbstb.) v Xbox One / PS4. Tehát az ilyen grafikai szempontból szerintetek a PC "szebb" vagy jobban megéri a PC lényegében? Ami nagyon fontos HOSSZÚ TÁVRA gondolkozok ezzel. És nem tudom segít-e de engem inkább az ilyen FPS vagy GTA/ APB féle játékok érdekelnek. Válaszaitokat köszönöm előre is. Szép napot!

2015. jan. 26. 00:31
 1/8 anonim ***** válasza:
76%
Jobb a PC. De az ilyen "ismerősöm tudna jó áron "gamer pc-t" (i7 stbstb) dolgokkal vigyázz, mert általában mégsem annyira jó mint amilyennek hangzik. Írd le a konfigot, akkor többet tudok.
2015. jan. 26. 00:35
 2/8 anonim ***** válasza:

"engem szinte csak is a GRAFIKA vonz"

Végy egy jó projektort és nézd meg az elmúlt 20 év animációs filmjeit rajta, ha csak a látvány kell.

2015. jan. 26. 01:45
 3/8 anonim ***** válasza:

Ha hosszú távra tervezel, vegyél egy konzolt. Nem olyan jó a grafika, mint PC-n, de ha nem akarsz 3 év múlva videokártyát venni, akkor marad a konzol. De úgy is jobban megérné, mert konzolra dupla annyiba kerülnek a játékok, és fizetni kell a multiplayerért.

Az i7 meg pont felesleges játékra, és ki tudja, milyen videokártya van mellette.

2015. jan. 26. 10:22
 4/8 anonim ***** válasza:
78%

"ha nem akarsz 3 év múlva videokártyát venni, akkor marad a konzol"

Miért, 3 év múlva gyengébb lesz egy mai közép-csúcs VGA? :) Legfeljebb az akkor aktuális játékok követelménye lesz magasabb, de a hardver számítási teljesítménye nem fog csökkenni, tehát 3 év múlva is ugyanazt fogja tudni a PC, mint ma, csak az akkori csúcs-technológia lesz az "ultra" beállítás, ami korábban volt "ultra" az meg lesz "high" vagy "medium". Konzolon ellenben nem nagyon van hova fejleszteni a grafikát - amit kiadtak megjelenéskor az van - beletelik egy kis időbe, míg a fejlesztők kiismerik a gép határait, de csodákat nem kell várni.

2015. jan. 26. 10:35
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha a Ubisoft AC Unityja játéknak számít, akkor a 280x-emen az már nem megy el sehogy sem, pedig nem egy alsókategóriás kártya.
2015. jan. 26. 11:41
 6/8 anonim ***** válasza:
Szarul van szerintem optimalizálva.
2015. jan. 26. 14:16
 7/8 anonim ***** válasza:

A kérdezőnek egy cikk:

[link]

2015. jan. 26. 14:18
 8/8 anonim ***** válasza:
ha hiszitek ha nem ezek az új konzolok már most elavultak
2015. jan. 26. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!