Gmail.com-ot megbízhatónak tartjátok?
A legjobb levelező.
A gond a gépeddel vagy a neteddel lehet.
Köszönöm a válaszokat, még várok, kíváncsi vagyok. Fölöslegesen nem szeretnék másik e-mail címet, és én is úgy tudtam, hogy a gmail jó.
Az a baj, hogy egy ideje több embertől (nagyon!) késve kapom meg. Outlook-ot használok 1-2 napja, eddig Thunderbild-et használtam. Mindkettőnél ez a helyzet. :((
És ha elhagynád azt a két förmedvényt -már megbocsáss- azt az Outlok meg Tündibündi vagy mi a nevük,ezek kavarnak be neked.
Szerintem minden problémád megoldódna ezek nélkül.
Tökre elég a Gmail nem kell amellé semmi vacak.Szerintem.
Alapból a levelező program nem lehet gond.
Végülis arra vagyok kíváncsi, hogy másoknál is van-e probléma a gmail-lel. Váltsak vagy ne váltsak?
Köszönöm a válaszokat!
Pont arról van szó, hogy én is úgy gondoltam, hogy a gmail a jó, ezért nem váltottam eszetlenül, hanem érdeklődtem, hogy másnak is van-e problémája. Ennyi.
Most láttam ezt: [link] - nem lehet, hogy babrálták a szervert, és amiatt volt? Tegnap (talán első nap az elmúlt 2 héten) megjöttek a leveleim rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!