Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Kaptam egy kitöltendő dokument...

Kaptam egy kitöltendő dokumentumot az email címemre, de nem tudom hogyan kell kitölteni?

Figyelt kérdés
Lementem, megnyitom a word-ot, szeretném kitölteni, de a kurzor csak egy helyben villog. Fogalmam sincs hogyan kell csinálni. Segítenél? Nem vagyok sz.gép guru. :/
2015. jan. 23. 10:55
 1/4 anonim ***** válasza:

Elöször is kérdés, hogy ez valami valós kérdöív vagy vírus.

Másodszor milyen fájltipus? EZ nagyon fontos, enélkül semmit nem lehet mondani.

Harmadszor lehetséges, hogy ki kell nyomtatni és levélben elküldeni.

2015. jan. 23. 11:03
 2/4 A kérdező kommentje:

Nem kell nyomtatni, nem vírus, valós kitöltendő adatlap.

Docx a neve.

2015. jan. 23. 14:08
 3/4 A kérdező kommentje:
Na! Közben sikerült, rá kellett kattintani vmi angol szövegre, hogy tudjam kitölteni.
2015. jan. 23. 14:12
 4/4 anonim ***** válasza:
47%

Azért egy jótanács: nem kéne gondolkodás nélkül mindenhová kattintgatni, ameddig nem tudod, hogy mi van oda írva.

Oké, most megoldódott a problémád, de nagyon sok probléma forrása pont ez, hogy a naiv felhasználó rákattint "valami angol szövegre", aztán szépen feltelepíti a rendszert szétbarmoló malware-t.

2015. jan. 23. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!