Épp hogy tavaly vettem, elég erős... A legújabb játékokat is gond nélkül viszi full grafikán. Az egyetlen hibája, hogy hirtelen lefagy, és csak az újraindítás segít. A problémák közül kizártam a vírusokat, mert tegnap tettem újra, de ma már kétszer is lefagyott, és többször is végeztem teljes víruskeresést. A hőmérséklettel sincs baj tudtommal, használok Speedfant, és minden 25-30 között van. Már csak a tápegységen gondolkozok, lehet nem elég a watt? Rendszeresen karbantartom, csak erre nem találok megoldást. Itt egy kép, ez nem tudom mit jelenthet. [link]
2015. jan. 22. 22:05
1/8 anonim válasza:
Teljesen random fagy le, vagy konkrét műveleteknél? Tehát pl játék alatt, vagy filmnézés közben is? Mert nem mindegy, valamint a táp probléma nem fagyást szokott okozni, hanem újraindulást.
2015. jan. 22. 22:14
2/8 anonim válasza:
Hasonló problémám volt winchester rel. Meglehethog nallad is az.
2015. jan. 22. 22:16
3/8 anonim válasza:
volt tuningolva a picike?
első nekifutásra vmelyik hardvernál keresném a hibát, bár igazából jártam már így driver hibánál is. Ezt nem olyan egyszerű így megmondani, főleg h frissen van újrarakva, nem is régi.
Egyébként írtad, h tavaly vetted. Mióta áll fent ez a probléma?
2015. jan. 22. 22:18
4/8 A kérdező kommentje:
Mióta megvettem, ezt csinálja.
Épp az az érdekes, hogy általában ha fut valami játék, nem szokott lefagyni, ellenben, ha csak zenét hallgatok rajta, lefagy, csak úgy.
2015. jan. 22. 22:23
5/8 anonim válasza:
Akkor hangkártya driverét frissíteni, vagy ha nincs új ,akkor a meglévőt újratelepíteni, illetve másik zenelejátszó programmal megpróbálni. Nem szokványos tünet, hogy terhelés alatt nem fagy le, de közel üresjáratban meg igen.
youtube-on nézzél kulcsot hozzá, h pro legyen, úgy sokkal gyorsabban tölti le a drivereket. Nekem még nem volt vele problémám, hátha neked is segít
2015. jan. 22. 22:28
7/8 A kérdező kommentje:
A zenét csak úgy írtam, akkor is lefagy, ha semmit nem csinálok rajta, minden driver legfrissebb verziója fel van téve, szóval tényleg nem értem..
2015. jan. 22. 22:29
8/8 anonim válasza:
Ilyenkor azt szokták csinálni, hogy kivesznek a gépből minden nem létfontosságú eszközt, tehát optikai meghajtó(k), plusz winchester, más PCI(-E) eszköz.
Marad a gépben a videokártya, a hdd amin az oprendszer van, és a memória, és csinálni egy memóriatesztet. Memtest86 lefuttatása legalább 3szor, az a biztos.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!