Trafó1 kérdése:
WarThunder? Vajon miért nem tudok 3-as szintű tankot fejleszteni?
Figyelt kérdés
Amerikai tankoknál már a 2-es prémium tankon kívül az összes 2-es tankot megkaptam, miért nem enged a 3-as szintű tankot fejleszteni????2015. jan. 22. 11:51
1/5 anonim válasza:
ki kell fejleszteni az előtte levő tankokat, + bizonyos tank mennyiséget meg kell vásárolni hogy át menny a 3-as szintűekhez, de ha rá viszed az egeret/rákattintasz (nem tudom melyik már, pár hete nem játszottam) akkor piros színnel kiírja oda hogy mit kéne tenni hogy megtudjad szerezni
2/5 anonim válasza:
megj.: az előző tankot úgy értettem hogy amivel össze van
kapcsolva az a tank amit szeretnél(egy vonallal össze van húzva)
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi
2015. jan. 22. 12:14
4/5 A kérdező kommentje:
Be kellett fizetni lóvé, megvenni legkisebb csomag és akkor tovább enged, nyamvadékok nemá ingyéjátszáparaszvazze!!!!!!!!!!!
2015. jan. 23. 11:21
5/5 anonim válasza:
Meg is vettél legalább 6-6 darabot az egyes és kettes tierű tankokból? Ha nem jó nagy paszuly vagy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!