Az édesapám balkezes és neki szeretnék egeret venni. Látok fennt a neten kétkezes egeret. El tudja nekem valaki magyarázni, hogy hogyan lesz kétkezes, mikor a gombok és a görgő ugyanott van?
Figyelt kérdés
Megfordítható? Hogyan működik egy kétkezes egér, hogy apu is tudja használni2010. febr. 7. 22:53
1/6 anonim válasza:
windows-ban, fel lehet cserelni a bal-jobb gombot az egeren.
2/6 anonim válasza:
Olyankor szoktt 2 kezes lenni egy egér ha szimmetrikus, tehát nem ergonomikus kikepzesu, ami viszont sokkal kevesbe kenylemes mint egy direkte bal ill. jobb kezes egér, miért nem balkezes egeret veszel neki?
3/6 anonim válasza:
Szerintem a balkezes egérnek nincs sok értelme,nekem 1 ezer éves egerem van és egyszerüen áthuzom a baloldalra ha én ülök a gépnél.Még a gombokat se cserélem ki egy ideje mert elfelejtem visszaállitani és a többiek agyf@szt kapnak:D
4/6 anonim válasza:
annyi az értelme a balos egérnek, hogy az ergonómikusan van kialakítva, így kényelmesebb. a 2 oldalas az szimetrikus (kényelmetlenebb, de nem feltétlenül) de egyébként tökmind1, és igen, windóóózban köll átállítanyi balosra :D felcseréli a jöbb és bal kattot
5/6 anonim válasza:
Amelyik nem ergonomikus az nem feltétlenül kényelmetlen!
Nekem egy Logitech V450 nano van, és nagyon kényelmes használni. Saját alkalmazása van amiben állítgatni lehet az egér különféle tulajdonságait - a gombok felcserélését is -, nem kell érte külön a vezérlőpultban túrkálni.
Ha apukádon kívül más is használná, és itt most elsősorban női családtagra gondolok, akkor van egy észrevételem:
Hosszú körmökkel vigyázni kell a gumírozott oldalú egerekkel, ugyanis a hosszú köröm kikoptathatja használat közben!
6/6 anonim válasza:
Start --> Vezérlőpult --> Egér --> Elsődleges és másodlagos gomb felcserélése mellett pipa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!