Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Navon Mizu M400 PROBLÉMA! A...

Navon Mizu M400 PROBLÉMA! A telefonom,2 napja be-ki kapcsol magától. Mi a probléma?

Figyelt kérdés

A szituáció: Probléma mentesen hallgatom a zenét, és üzenetet írok egy ismerősömnek. A telefonom a következő pillanatban lefagy, majd egyszer csak a teljes kijelző elfehéredik(!), aztán bumm, a zene leáll, és teljesen elfeketedik a telefon, mintha kikapcsoltam volna.

Bekapcsolom, aztán működik.... de nem sokáig. És így, tovább.... ez tart lassan 3. napja.

Arra gondoltam, hogy érintkezési hiba van, mert a telefonból mind a négy rögzítőcsavar kiesett, a leejtések során és emiatt nyikorog, recseg, zörög az egész telefon.

Fél éve sincs meg a telefonom, de már ezerszer megbántam... Ne vegyétek meg, nem éri meg a 25-öt, a Navon Mizu!

2015. jan. 20. 17:23
 1/1 anonim válasza:
Lehet hogy a kijelzője tojt be az én huaweiemmel is ez volt a baj
2015. jan. 27. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!