Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Az androidos készülékek...

Az androidos készülékek "rootolása" android verziótól, készüléktől, avagy mindkettőtől függ?

Figyelt kérdés

2015. jan. 20. 12:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Készüléktől.
2015. jan. 20. 12:10
 2/4 anonim válasza:
Minden készüléket rootolhatsz ha van ra megfelelő root és a root azonos az android verzióval amit a készüléked támogat
2015. jan. 20. 12:17
 3/4 anonim ***** válasza:

#2 Ez hülyeség. :)

A "rootolás" azt jelenti, hogy root jogokat szerzel. Ez kvázi a Windowsban a rendszergazda, csak Linuxban root-nak hívják (az Android Linux alapú rendszer).

PM-ben kérdezted, hogy ezt hogyan lehet csinálni. Nem írnék erre csak annyit, hogy keress rá az adott telefontípusra, hogy hogyan lehet, mert majdnem mindegyik más és más.

2015. jan. 20. 12:24
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem azt kérdeztem hogyan kell csinálni, mert tisztában vagyok vele én is. Engem inkább az érdekelne hogy ez az egész miért a készüléktől függ.
2015. jan. 29. 00:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!