Az androidos készülékek "rootolása" android verziótól, készüléktől, avagy mindkettőtől függ?
Figyelt kérdés
2015. jan. 20. 12:10
2/4 anonim válasza:
Minden készüléket rootolhatsz ha van ra megfelelő root és a root azonos az android verzióval amit a készüléked támogat
3/4 anonim válasza:
#2 Ez hülyeség. :)
A "rootolás" azt jelenti, hogy root jogokat szerzel. Ez kvázi a Windowsban a rendszergazda, csak Linuxban root-nak hívják (az Android Linux alapú rendszer).
PM-ben kérdezted, hogy ezt hogyan lehet csinálni. Nem írnék erre csak annyit, hogy keress rá az adott telefontípusra, hogy hogyan lehet, mert majdnem mindegyik más és más.
4/4 A kérdező kommentje:
Nem azt kérdeztem hogyan kell csinálni, mert tisztában vagyok vele én is. Engem inkább az érdekelne hogy ez az egész miért a készüléktől függ.
2015. jan. 29. 00:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!