Az a problémám, hogy letöltöttem a TrainCraft-ot és hozzá a Minecraft Forge-t ( 1.6.4-es verziót), beleraktam őket a mod mappába, de a játékban nem jeleik meg. Csak a normál verzió megy. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
2015. jan. 19. 17:07
1/4 adventurer111 válasza:
Edit profile ha nem tetted és ott a forge-osra menj és nem kell a forge-ot belerakni a mods mappába mert forge-os verzió fogja belerakni a modokat az MC-be. Ha még mindig nem mükszik írd le pontosan hogy hogyan is próbáltad modolni az MC-t!
2/4 A kérdező kommentje:
Jó.Kivettem a Forge-t a Mods mappából és beraktam a .minecraft mappába. Rámegyek a Launcher-re átálítom release 1.6.4-es Forgére, elindítom, de utána nem csinál semmit.
2015. jan. 22. 16:09
3/4 anonim válasza:
Nekem is ez a problémám csak 1.7.10 forge és Furniture Mod.
4/4 anonim válasza:
Nekem se műkszik a forge 1.6.4,1.6.2,1.7.2. Bezzeg az 1.7.10 igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!