Tegnap ugy gondoltam, megtisztitom a laptopom, ezert lefujtam tisztitoszerrel, majd le is toroltem azt rola. Utana be is kapcsolt a laptop, am furcsa volt nekem, hogy a kepernyo jobb oldalan egy hosszu, fuggoleges mas szinekbol allo csik van. Nem foglalkoztam vele, hatha megszarad. Azonban ra par percre az egesz kepernyo masodpercenkent mas szinekben pompazott ugymond, kepet is tudok kuldeni, volt kockas, csikos, egyszinu, ketszinu...stb. Majd ez elmult ugy fel perc utan es teljesen kikapcsolt. Azota amikor be akartam kapcsolni (2x probaltam), a kepernyon nem lattam semmit, kiadott magabol egy nyekergo hangot, es ennyi, persze nem kapcsolt be. A kerdesem az lenne, hogy ilyenkor mi a teendo? Persze elviszem szervizbe, gondolom ez nem fog valtozni, tudom, hogy hibaztam ezzel a tisztitoszeres dologgal. A laptop egy Macbook Air. A javitas korulbelul mennyibe kerulhet? Vagy ilyet vallalnak garanciaval? Koszonom elore is a segitseget.
A szervizben inkább ne hangoztasd ezt a tisztítószeres kísérletet(sajna ennyivel tudtam érdemben beszállni a témába, fogalmam sincs mennyiért javítanak laptopot, pláne macbook ot).
2015. jan. 15. 11:56
2/8 anonim válasza:
HA szerencséd van és csak a képernyő romlott el akkor 50K ból megúszod.
ebay en 40 000 ért van +szállítás +beszerelés
2015. jan. 15. 12:21
3/8 anonim válasza:
hogyha nincs szerencséd akkor 100k az alaplap
2015. jan. 15. 12:27
4/8 anonim válasza:
Tisztítószerrel???? NOOORMÁÁÁLIS?
Amivel szabad tisztítani belül pl., az a sűrített levegős flakon, de azzal is csak óvatosan.
2015. jan. 15. 12:38
5/8 anonim válasza:
i-dokinál jó pénzért javítják. Ott nézd meg az árakat.
Alapból nem kellett volna bekapcsolni, hogyha már ennyi ésszel ráfújtad a tisztítószert. Meg pláne annyi észt, hogyha már látom, hogy gond van még tovább kapcsolgatod ki-be. OMG
Én is ablakmosóval tisztítom, de van annyi eszem, hogy azt rongyra vagy zsepire fújom. Így nem folyik bele a gépbe. Csak épphogy nedves lesz tőle. Nyilván nem véletlenül vannak erre a célra a tisztítókendők sem amik szintén nedvesek, de azok sem tocsognak és nem folyik ki belőlük semmi ami a gépbe kerülhetne.
Jó kis tanulópénz ez.
2015. jan. 15. 13:27
6/8 anonim válasza:
Arra azért figyelj i-dokinál, hogy főalkatrésznél ami 10e Ft-nál többe kerül nem 90nap a jótállás. Hiába írják oda, hogy annyi. Azoknál minimum 180 nap a jogszabály által előírt jótállás.
2015. jan. 15. 13:30
7/8 anonim válasza:
Régi kérdés de ezt a hibát ha alkoholos tisztítóval pucoltad nem az hozta elő. A hiba fő forrása a tcon panel zárlata ami vitte magával az alaplapot. Ha a csíkok megjelenésekor azonnal kikapcsolod és hagyod megszáradni (Már ha ezzel okoztad.) legrosszabb esetben a csíkok helyét fehér kép vette volna át de a grafikus chip megússza az alaplapon. :/
2015. júl. 28. 23:13
8/8 anonim válasza:
Gratula, hazavágtad, mint az egyszeri lúzer, aki ráöntötte a kólát, aztán azonnal be is kapcsolta. Kuka lett belőle.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!