Xbox one vagy ps4?
Mivel már egy éve kijöttek a konzolok így mindenkinek meg van már a véleménye, értékelése.
De én nem tudok dönteni ugyanis van egy xbox 360 ami tökéletes állapotban van és szeretem. De egy-két éve beszereztem egy ps vitát ami szintén egy jó találmány ráadásul össze lehet kötni a ps-ekkel. Nem most vennék hanem majd akkor ha lejjebb megy az áruk mert addig felesleges szerintem. Teljesítményben nem tudom hogy melyik a jobb. Azt tudom hogy a xbo kontrollkelje jobb mint a ps4-é.
1. Konzolt nem teljesítmény alapon vesz az ember, arra ott van a PC (papíron egyébként jobb a PS4)
2. Kontroller megszokás kérdése, ha a minőségét nézzük akkor ugyan olyanok. PS kontroller nekem annyival jobban tetszik hogy van rajta touchpad és van egy beépített mikrofon ami hozzáad az élményhez.
3. Mindkét multi miatt kell fizetni havidíjat
Ezért ingyen játékokat kapsz:
PS: Jobb játékok mint a Games with Gold de csak addig játszhatsz velük amíg előfizetsz (~bérled őket)
Xbox: Többnyire rosszabbak mint a PS+ játékok de örökre a tiéd, nem kell előfizetés.
Exkluzív alapon dönts ha XBOne-t veszel nem fogsz tudni PS játékokkal (Last of Us, Journey,...) játszani és fordítva (Forza, Sunset overdrive,...)m
Szóval KB mind a kettő ugyan az csak az exkluzív más és ilyen alapon döntsek.
Hát elég nehéz.....
Sose volt az egyik jobb mint a másik, mindkettőnek vannak erősségei és gyengeségei. Valaki írta azt hogy kinect miatt XBOne én erre azt mondom hogy grafika miatt PS4 (tudom hogy írtam hogy nem számít a grafika, de a kinect legalább annyira másodlagos dolog mint a grafika és a PS nek is van Move ami nem annyira jó látószöggel rendelkezik de amíg nem játszik 4+ ember addig a kisebb látószög is tökéletes).
Itt van két lista:
XBOne: [link]
PS4: [link]
Én ha konzolt vennék biztos PS4-et és ezt a No man's sky alapján döntöttem el(8-as a PS listán amit linkeltem), nagyon tetszik az ötlet és jó játéknak tűnik, de ennek ellenére valószínűleg maradok a PCnél. (mivel sok játékot veszek a +5000ft/db nagyon drága lenne fenntartani)
Ha az elkövetkezendő időben nem akarsz új konzolt (PS4)-et venni mert nem érdekelnek az új játékok akkor PS3.
Ha inkább az új játékok érdekelnek akkor PS4.
Ha viszont mindkettővel (új és régi játékokkal) is akarsz játszani akkor a PS4-et javasolom, mivel lassan jön a PS Now amivel (kb. 6000Ft-os havidíj ellenében) több száz PS3-as játék lesz játszható letöltés nélkül (streameléssel).(Mo.-on még nem elérhető)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!