Hogyan tudnék játékot csinálni ilyen módon? (többi lent)
Figyelt kérdés
Elég kreatív vagyok, jó a kézügyességem, ebből kifolyólag a Desing részt meg tudnám csinálni, de a belső azaz programozott részt már nem annyira. Nemrégiben elkezdtem írni egy "történetet", és azt szeretném megcsinálni játékba, csak egyedül nagyon kevés programozói tudással elég nehéz elkezdeni. Nem azért szeretnék csinálni egy játékot mert hogy "hú most de kemény vagyok". Ez meg sem fordult a fejemben. Egyszerűen csak szeretnék készíteni egy játékot, ami egy általam írt "történetszálon" keresztül fut. Tulajdonképpen egy kis része kitaláció, fantázia és valóság alapon lenne, valamint egy keveset tettem a történetbe az eddigi életemből.(14/F) Tudom, még fiatal vagyok meg minden, de határozott, és tanulékony. Szeretnék csinálni egy játékot, ami a játékosok "szívéhez szól", ami felkelti az érdeklődését a felhasználóknak a játék, valamint a történet iránt. Nem részletezem tovább, mert nem ez a lényeg. Szóval: hogy tudnék nekiállni, és mivel / mikkel (programok pl)? Válaszokat előre köszönöm. Remélem értelmes válaszokat kapok, és el tudom / tudjuk kezdeni a játékot.2015. jan. 11. 14:04
1/1 A kérdező kommentje:
esetleg hogyha tudna valaki segítséget nyújtani például "tutrialokkal" a Unity kezelésével kapcsolatban akkor azt is megköszönném. pl hogy ha elmegy a játékos XYZ helyre akkor ott kihozzon akkor egyszer egy bizonyos szöveget. tehát hogy ha visszamegy oda akkor ne hozza elő újra azt a szöveget. meg az alap mozgást modellezést és hát tulajdonképpen az ilyen alapokat.
2015. jan. 12. 14:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!