Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » IPon.hu szerviz tapasztalatok?...

IPon.hu szerviz tapasztalatok? Mennyi idő mire a beszállító rendezi a cserét?

Figyelt kérdés
Másfél éve rendeltem az iPon.hu-tól egy számítógépet, aminek a memóriája meghibásodott kb. egy év után. Minden garanciális, így visszavittem az iPon szervizbe a számítógépet, ahol megállapították hogy valóban RAM hibás a gép,így leadták a beszállítónak a hibás alkatrészt, ám az még nem rendezte a cserét. Lassan egy hónapja várok a gépemre, már kétszer is írtam nekik hogy van-e valami hír a gépről, mindig arra hivatkoztak hogy még várnak a beszállítóra. Valakinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata, mennyi ideig ülnek egy gépen?
2015. jan. 10. 23:57
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem idáig mindig korrektül el lettek intézve az ottani garis problémáim, ám több mindentől függhet ennek az ideje. Volt amit viszonylag gyorsan cseréltek, de volt olyan, amire sokat kellett várnom (jellemzően a videokártya cserék lassabbak, ilyenre vártam már bő 5 hetet is).
2015. jan. 11. 01:30
 2/2 anonim válasza:
Hát nekem a videókártyám van már kerek 1 hónapja nálauk és még semmi :/
2017. jún. 2. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!