Segítene valaki? Olyan segítséget várok aki végig segítene, nem csak egy mondattal.
Figyelt kérdés
Tönkre ment a régi számítógépem, és kaptam egy másikat ajándékba.Windows7 van rajta,ez csak egy kis gyenge gép,de én így is örültem neki mert nincs más szórakozási lehetőségem.Arról van szó hogy nincs hang.Van hozzá két régi tipusú Genius tipusú hang szóró.Azt írja ki hogy nincs hangkimeneti eszköz telepítve.Már le töltöttem Unknown Device programot, és hangnál pirossal jelöli.Az eszközkezelőben a hiba javításnál azt írta ki hogy"a multimédiás audióvezérlőhöz nem tartozik illesztőprogram.Mit lehet tenni hogy legyen hang?2015. jan. 10. 13:44
1/3 anonim válasza:
Ha alaplapi hangkártyát használsz, akkor az alaplap típusára keress rá, és a gyártó honlapjáról szedd le az oprendszeredhez tartozó drivereket. Jó eséllyel az első találat jó helyre mutat, keress letöltések\downloads, vagy támogatás\support fület, azon belül meghajtók\drivers, és hang\sound. Telepítsd, indítsd újra a géped, aztán lesz hang(ha nagyon régi alaplap, és win7 drivert nem találsz, megpróbálhatsz felrakni vista, esetleg xp drivert is, a legtöbb esetben működnek azok is).
2/3 anonim válasza:
Megpróbálhatsz egy driver-kereső programot futtatni, pl. Advanced Driver Updater. Ez megkeresi, letölti és telepíti az összes szükséges drivert.
3/3 A kérdező kommentje:
Sajnos nem sikerült, vissza telepítettem az xp-t, és azzal van hang.Nem értem.
2015. jan. 10. 15:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!