Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Wfi beállítása xp-re?

Wfi beállítása xp-re?

Figyelt kérdés
Asus laptopom van es az xp van ratelepitve, most kaptam hasznaltam es nem tudom hogy hogy kapcsolhatnam be a wifit a kis lampa eg de amikor ramegyek a vezetek nelkuli halozatokra akkor nem dob ki egy wifit se hanem ezt irja nem talalhato vezetek nelkuli halozat a hatokoron belul. Gyozodjon meg arrol hogy a szamitogepen be van kapcsolva a vezetek nelkuli halozat. Mi a teendő ilyenkor?

2015. jan. 9. 21:19
 1/6 anonim ***** válasza:

Milyen messze van a router ?

milyen tipusu asus laptop ? lehet hogy régi a driver vagy a progi

2015. jan. 9. 21:31
 2/6 A kérdező kommentje:
Mellette ulok. Es ha regi mo a teendo?
2015. jan. 9. 21:45
 3/6 anonim ***** válasza:
uuuuuhhhhh az franko!!! en pont 2 napja szenvedtem hasonlo problemaval. egy 100 eves laposra szenvedtem fel az usb wifi drivert. elmeny volt!!!! pont ez a baj mar az xp-vel. nincs mar hozza driver, vagy eldugva valahol, amit orakba telik megtalalni. en azt javasolnam, hogy a gugliban a wifi gyartoja utan keress ra es ird moge a sorban, hogy"for xp"! hatha kidob valami letolto oldalt. de vigyazz, mert rengeteg a feleslegesen feltelepulo, semmi hasznat nem vevo progiknak. sok sikert. esetleg ird le a router nevet.
2015. jan. 10. 00:51
 4/6 anonim ***** válasza:
tipus jobb lenne
2015. jan. 10. 02:03
 5/6 Szirty ***** válasza:

Sok laptopon kapcsolóval tiltható minden vezeték nélküli kapcsolat.

Az be van kapcsolva? :-)

2015. jan. 10. 12:32
 6/6 anonim válasza:
próbáld meg azt, hogy oldalt menj rá a speciális megosztási beállítások módosítására ( vagy valami ilyesmi) és a speciális fülön azt hiszem fönt jelöld be azt, hogy a vezeték nélküli hálózatot a windows konfigurálja! utána elvileg meg kéne találnia a wi-fit
2015. jan. 10. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!