Lapton nem megy a rendszer helyreállítás, akkor hogyan lehetne beszerezni hozzá a gyári oprendszert?
Lenovo ideapad z560
win7 home prem.
Van rajta külön gomb,amivel indítható a gép helyreállító módban,de nem ment.
Egyébként ilyen módban is szörnyen lassan működik a gép.
Lehet hw hiba, de a garis szervíz mondta,hogy nekem kéne kideríteni,hogy mi a gond,mert ha nem hardveres,akkor azért fizetni kell. Ez ugyanis ilyen kibővített garancia.
Ezen a laptopon van egy külön indítási lehetőség,amikor egy rejtett partícióból megpróbálja a gyári állapotot helyreállítani. Ez sem sikerült.
Nincs helyreállító lemez,nincs windows lemez.
Semmit nem látok belőle, mert ami bejön,ha normál módon indítom egy windows indítás helyreállító vagy hogy hívják:
Ez jött be.
Ha itt beírom,hogy diskpart és nyomok egy entert,akkor csak annyit ír ki,hogy
Számítógép: valami-valami
aztán semmi többet
ohh bocsánat, most már diskpart>
a prompt, szóval valami van
---------------------------
Lemez 0 Online 465GB 1024KB
Lemez 1 üres 0Kb 0Kb
És
c: meghajtó az nincs
d: meghajtó 29.775.491.840 bájt szabad
Helyreállító lemezt nem is adnak hozzá.Amennyiben nem a gyári oprendszer van telepítve és formázták a vinyót nem is fog működni a helyreállítás.Amennyiben minden a gyári akkor nem értem a szervizt ugyanis a garancia a hardweres meghibásodásra vonatkozik.A szoftveres garancia a recower partíció megléte esetén szintén él.A kiterjesztett garancia
amit sokan nem tudnak az egy biztosítás.A forgalmazó kapcsolatban áll egy biztosítóval a garancián túli meghibásodások fedezésére amit a vevő fizet.A szoftveres lassulás nem tartozik ezek közé.Amennyiben a laptopod alján van Windows hologramos matrica sorozat számmal akkor a microsoft oldaláról letöltött oprendszerrel telepítheted majd a gyári kulccsal aktiválhatod.
Nézesd meg egy hozzáértő ismerősöddel ha van ilyen.
Nincs ezen rejtett partició
Sajátgépen jobb klikk/kezelés/lemezkezelés meg is nézheted
Na beírtam a diskpartnak neki,hogy
select disk 0
detail disk
erre kihozta,hogy van 4 partíció
kötet 1 C RAW 200mb kifogástalan
kötet 2 E RAW 421GB kifogástalan
kötet 3 D NTFS 28GB kifogástalan
kötet 5 (üres) NTFS 14GB kifogástalan rejtett
azt ebből nem tudom,hogy min kellett volna ,hogy legyen rendszer,de a d: az üres az e: meg ezek szerint szintén, a c: gondolom a boot a kötet 5 meg volna amiből helyrállítaná,de nem tudja..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!