A compkerről mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Ramot,VGA-t,tápegységet és HDD-t. Pick pack pontra szeretném rendelni, és szeretném tudni hogy mennyire megbízhatóak és garancia ügyben nem vacakolnak-e. Olvastam rosszat és jót is.2015. jan. 7. 17:30
1/2 anonim válasza:
tapasztalatom nincs de ha jól tudom az ipon is szállít pick pack pontra
2/2 anonim válasza:
Nagyon jó áraik vannak, én onnan vettem ramot és Sshd-t, amik tökéletesen üzemelnek még most is. Ram-ra 2 év garit kaptam, sshd-ra 1 et. Egy jó márkás ram, ha nem gyári hibás akkor az az életbe nem romlik el, winyonál ha első hónapban nem jelentkeznek hibák, akkor legalább fél évet kifog bírni, ha nem akkor gari.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!