Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ezen a számítógépen megy a...

Ezen a számítógépen megy a Far cry 3?

Figyelt kérdés

Sziasztok ezen megy a far cry 3??

(NEMNAGYONÉRTEKAZILYESMIHEZ):D

Intel(R) Celeron(R) CPU 3.06GHz

2gb memória

1Gb MSI vudeókártya

Nem tudom hogy mást szükségese le írnom :D majd ha kell valami meg írjátok

És ha lehet akkor megírhatnátok hogy mien grafikaibeállításokkal menne a gépemen

#Far-Cry-3
2015. jan. 7. 15:19
 1/6 soccerway ***** válasza:
80%
Határozottan nem.
2015. jan. 7. 15:21
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy téget honnan szalajtottak de tuttomal 512 vidi kell hozzá és én már kérdeztem mástpl is és azt mondta hogy a memória ne számit annyire és a proci 3ghzs
2015. jan. 7. 15:25
 3/6 A kérdező kommentje:
Ha lehet normális választ kérek (MÁSTOL)
2015. jan. 7. 15:27
 4/6 soccerway ***** válasza:
100%
Idefigyelj cigánygyerek, anyádnak írjál ilyen privát üzeneteket, a gép közel 10 éves hulladék, a játék első része megy rajta jobb esetben.
2015. jan. 7. 15:31
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

"(NEMNAGYONÉRTEKAZILYESMIHEZ):D"

akkor minek szolod le az 1# válaszolót?

[link]

2015. jan. 7. 15:31
 6/6 anonim ***** válasza:
Mindent elmondtál a VGA-ról, csak a típusát nem, ami a legfontosabb. :) Amúgy kevés lesz hozzá, már a prociból és a RAM-ból ítélve is. Hiába 3 GHz-es a processzorod, az az ősrégi 1 magos Celeron harmatkevés a Far Cry3 szintű játékokhoz. Ha meg nem értesz hozzá, akkor miért okoskodsz bele más igazába?
2015. jan. 7. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!