Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Battle. Net authenticator...

Battle. Net authenticator probléma?

Figyelt kérdés
Egy ismerősömtől kaptam a mai nap egy Diablo3-at, tokostól, kóddal , mindennel. A battle.net accountjára viszont már nemtudtunk a mai nap belépni, ugyanis valami authenticator jelszó szükséges hozzá. Na ez viszont már nincs meg. Ahogy olvasgattam a neten, az authenticator cucc eltávolításához írni kell a supportnak, mellékelve egy személyes okirat bescannelt képét(személyi igazolvány pl.). Itt jön ugye a probléma, hogy az én személyi igazolványomon lévő adatok nem egyeznének az accounthoz tartozó adatokkal, tehát gondolom így nem kapnék segítséget a supporttól. Valakinek van esetleg más ötlete, vagy tapasztalata, hogy mégis hogyan lehetne megkerülni ezt rituálét, hogy végre be tudjak lépni a battle.net accountba?

2015. jan. 6. 21:31
 1/2 anonim ***** válasza:
Ajándékként kaptál egy battle.net accountot vagy fizettség ellenében történt a dolog?
2015. jan. 6. 21:40
 2/2 A kérdező kommentje:
Konkrétan az osztálytársamtól kaptam. Megkaptam a játékot tokostól, és a battle.net accountját is megadta, csak mivel már ő se használta több mint egy éve, ezért már ő sem tudott rá belépni.
2015. jan. 6. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!