Gmailon írtam egy üzenetet, de kitörlődött, és nem tudom visszahozni, nincs a kukában, mert nem maga az üzenet törlődött, hanem a szövege, vagy 15 oldal. Vissza lehet állítani?
Figyelt kérdés
Előtte el volt mentve többször is, egyszer nyomtam félre valamit tableten, és most kárba veszett az egész?2015. jan. 6. 20:40
1/5 anonim válasza:
Igen... ezért nem szokág ott irni a regényt, nincs visszavonás opció.
2/5 anonim válasza:
Elméletileg x percenént elmenti a "psizkozatok"-ba.
Nézd meg ott. Lehet, hogy pár sor hiányozni fog a végéről, de a zöme ott lesz.
Egyébként hosszú szöveget érdemes Word-ben írni, és sűrűn menteni, aztán bemásolni a kész szöveget e-mailbe.
3/5 A kérdező kommentje:
történt már ilyen, hogy a végéről hiényzott pár sor, azóta mentek rendszeresen, de most az egész elúszott, a világon sehol sincs
2015. jan. 6. 20:47
5/5 A kérdező kommentje:
szokott olyat csinálni, hogy ha megnyitom a piszkozatot, nem látszik semmi, olyankor várni kell. Most is ez történt, de vártam vagy 5 percet, nem történt semmi, megnyitottam újra, megint ugyanaz, úgyhogy beírtam egy karaktert, aztán kitöröltem, aztán bezártam a piszkozatot, és mikor újra megnyitottam, tök üres volt. Gépről is felmentem, ott se volt semmi.
2015. jan. 6. 21:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!