Hogyan írjak SARLÓKALAPÁCS jelet a számítógépen? (Elméletileg valami konbinációval lehet írni).
☭
Meglepne, ha volna ilyesmire egyezményes jel...
Szépen kérlek elmondod hogy hogyan kell írni?
Mert van egy videójáték és abban orosz katonaként szoktam játtszani és ez lenne a nevem!! :)
„elmondod hogy hogyan kell írni?”
Okosabbat nem tudok, mint ami a linkelt oldalon van. Én ide egyszerűen bemásoltam az ott talált HTML Entity (decimal) kódot, és itt ez jelent meg. Itt te is megcsinálhatod, mielőtt élesben kísérletezel. Most megpróbálom a HTML Entity (hex) és a HTML Entity (named) változatokat is:
⇒ ⇒
Ide meg egyszerűen a hozzászólásomból kimásoltat illesztem be:
☭
Hogy ez a játék oldalán is így működik-e, arról fogalmam sincs (már amennyiben működik, mert ez a számomra is most derül ki).
Hoppá, nem a módszer rossz, hanem én vagyok a hülye, egy más célra előkeresett kódot másoltam be. Tehát a hexadecimális értékkel beírva (úgy tűnik, ennek nincs szóbeli megnevezése):
☭
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!