A battlefield 1942 multiplayer működik? Mert nekem nem talál eggyetlen szervert sem. Pls valaki segítsen!
Figyelt kérdés
2015. jan. 6. 19:37
1/6 XboxFan220 válasza:
Ha megvetted a terméket akkor találni fog szerót. Nekem talál szervert + megvettem.
Sajnos nem tudom hogy van e szero ( de szerintem van) akkor is ha nem vetted meg. Gametrackeren asszem van Bf1942 rész ( de nem biztos)
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ igen vettem eredeti... De nem:/
2015. jan. 7. 14:07
3/6 A kérdező kommentje:
Csináltam egy szerot.. Jatszhatnank együtt ha neked működik..:)
2015. jan. 7. 14:09
4/6 A kérdező kommentje:
A saját Szeromat megtaláltam :)
2015. jan. 7. 15:20
5/6 A kérdező kommentje:
Ha van kedved játszhatnánk megadom az ip-t meg a portot vagy nemtom..
2015. jan. 7. 16:33
6/6 mbk9902 válasza:
én nekem olyan bajom van a battlefield 1942 multiplayernél hogy belépek az add szerver menüpontba és mikor beírnám az ip-t akkor nem tudok rákattintani és nem tudom beírni a szerver ipjét mit csináljak vele?Ha tudod hogyan oldjam meg írd már le és utánna ha akarod multizhatunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!