Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Honnan tudok ilyen átalakítót...

Honnan tudok ilyen átalakítót venni?

Figyelt kérdés

OMTP-CTIA átalakítót 3,5mm Jack csatlakozóra.

[link]

Már kerestem, de csak külföldi oldalakon találtam illetve 2-ezer körül, ha jól emlékszem.

2015. jan. 5. 22:12
 1/4 Argloss ***** válasza:

[link]

Én ilyet vettem úgy fél éve. Működik, ingyen szállítják. Öröm van és bódottág. :) (bár lassabb, mintha találnál itthon, de hát... én hamar feladtam a keresgélést :D)

2015. jan. 5. 22:53
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm. :D

Meg kérdezhetem milyen telefonod van? (Ja és fülesed :D)

Igazából nem tudom, hogy OMTP-CTIA vagy CTIA-OMTP kell, de majd veszek innen egyet, és ha jó.... veszek többet is. :D

2015. jan. 6. 15:45
 3/4 Argloss ***** válasza:

Xiaomi Piston 2 fülhallgatót használok egy régi Sony Ericsson Xperia X10 Mini-vel. A régi Android ami rajta van nem nagyon tud mit kezdeni a hangerőszabályzó gombokkal amik a fülesen vannak. Újabb verzióval ugyan működik, csak gyenge hozzá a telefonom. Persze nálad nem feltétlenül lesz ilyen probléma. Fülhallgató és telefonfüggő a dolog.

Multifunkciós. Ha egy CTIA fülhallgatót dugsz bele, akkor tudod csatlakoztatni OMTP-s telefonhoz. Ha OMTP fülhallgatót dugsz bele, akkor meg CTIA lesz belőle. Felcseréli az érintkezőket.

2015. jan. 6. 21:36
 4/4 A kérdező kommentje:

Ó rendben, köszönök mindent. :D

Akkor, majd veszek egy párat. ^^

2015. jan. 7. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!