Bejelentkezést hogyan lehet kikapcsolni XP rendszernél?
ne legyen, csak egy felhasználó! (USER)
(a többit töröld!)
A bejelentkező képernyő el fog indulni. Azt kiválaszthatod, hogy a kis ikonos bejelentkezést, esetleg a kézzel felhasználót és kódot beíróst választod.
De szerintem te azt szeretnéd, hogy ezt a képernyőt automatikusan átugorva bejelentkezzen az XP asztalostul, mindenestül. Két eset lehetséges.
1. az XP automatán bejelentkezik, ha egy felhasználó van csak és annak nincs jelszava.
2. Használd ezt a programot:
Megadod neki, hogy melyik fiókba is akarsz belépni, milyen kóddal.
Remélem segítettem
1. Az XP ezt nem tudja.
2. Az XP ezt csak egy felhasználóval tudja, akinek nincs jelszava.
3. Ezt a programot nem kell "felrakni". Egyszer elindítod és kész. Beleír a regisztrációs adatbázisba, hogy ne kézzel kelljen megkeresni azt a kulcsot és módosítani ami ezt megoldja. Ez egy Microsoft által felkarolt programozó csoport készítette alkalmazás. Ezért érhető el a Microsoft oldaláról:
4. Léteznek olyan módosított XP telepítők, amikbe bele vannak integrálva hasznos trükkök, lehet, hogy ilyennel találkoztál.
A Microsoft support oldalán is olvashatsz az automatikus bejelentkezésről itt:
Fogadd el a jó tanácsot. Nem vagyok kezdő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!