Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ha a facebookon olyan személyt...

Ha a facebookon olyan személytől kapok üzenetet aki nem az ísmerősöm, az üzenetét törlöm . Akkor ő mit lát a saját oldalán?

Figyelt kérdés
Tehát adott személlyel nem kívánom tartani a kapcsolatot ,nem ismerősöm ,de nincs is tiltva ezért tud nekem üzenni .Elolvastam az üzenetét ,utána megjelöltem olvasatlanként .Ha az üzenetet törlöm ,akkor ő ebből mit lát ? Mi van akkor ha a telefonon a messengerből törlöm ,,akkor a rendes facebookról is törlődik ?
2015. jan. 3. 23:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Semmit. Az sem befolyásolt semmit, hogy olvasatlanná tetted. Neki már kiment az értesítés, hogy elolvastad. Ha kitörlöd, nála még ugyanúgy ott lesz az üzenet.
2015. jan. 3. 23:51
 2/4 A kérdező kommentje:
Még egy kérdés .. Megköszönném ha válaszolnál :-) . A letiltás nem tudod véletlenül hogy müködik .? Kap erről az illető értesitést vagy csak nem tud kapcsolatba lépni ? Ilyenkor a facebook kereső sem ad neki keresési találatot ? Valakinél láttam olyat ,hogy kiadta a keresett személyt ,csak nem lehetett neki üzenni ill .nem lehetett ismerősnek jelölni ... ezt nem tudod hogy lehet beállítani ?
2015. jan. 4. 00:23
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha letiltod, akkor nem talál meg téged a keresőben, így aztán írni se tud neked. Kb olyan, mintha számára te nem is lennél fent Facebookon. Ha kommenteltek közösen egy kép alá, akkor nem látjátok egymás kommentjeit.

Ettől függetlenül pár esetben találkozhatsz vele, ha pl van közös ismerosöd, és az feltölt róla egy közös képet. Ugyanez fordítva is.

Külön értesítést nem kap arról, hogy letiltottad, kb olyasmi, mintha letorolted volna magad Facebookról. Pikkpakk eltűnsz.

Mondjuk ha van nyilvánosan elérhető adatod, akkor azt ő láthatja, ha kijelentkezik a saját Facebookjából. Hiszen onnantól egy átlagos idegen, nem egy kitiltott valaki.

Az hogy alapesetben megjelenj-e a találati listában, illetve ki léphet veled kapcsolatba, azt be tudod állítani a beállításokban. Ilyenek miatt fordulhat elő, hogy valakinek hiába látod a profilját, nem tudsz ráírni, ismerősnek jelölni, képét like-olni stb.

2015. jan. 4. 00:35
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a segítségedet :-) !
2015. jan. 4. 00:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!