Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ikonok cseréje androidon?

Ikonok cseréje androidon?

Figyelt kérdés
Szeretném a telefonomon az ikonok kinézetét megváltoztatni. Jelenleg a KK Launchert használom és a főoldalon szeretném a tálca ikonjait megváltoztatni. Rámegyek a szerkesztésre, ott van az ikon és kijön, hogy a galéria képeiből akarok-e választani, vagy valamilyen ikoncsomagból. Letöltöttem a galériába pár ikont de amikor kiválasztom, azt írja, hogy "érvénytelen fájl". Ikoncsomag meg nincs rátelepítve. Nem tudjátok esetleg honnan telepíthetnék rá, vagy milyen app létezik amivel kitudom cserélni az ikonokat a sajátjaimra? Láttam 1-2őt de ugye én már használok egy Launchert szóval nem tudom, hogy működne-e vele.

2015. jan. 3. 13:17
 1/2 anonim ***** válasza:
Milyen telefonod van? Szerintem ezt a kérdést a telefonod mobilarénás topicjaban tedd fel. Ott biztos tudjak a választ.
2015. jan. 3. 13:24
 2/2 anonim ***** válasza:

Próbáld ki az Apex launchert, azzal meg lehet csinálni, és szerintem az a legjobb kezdőképernyő.

Ha nem megy, akkor valszeg a fájl a hibás.

Akkor meg válogass az ikoncsomagok közül, ami fizetős azt aptoide-n megtalálod ingyen.

De ha mindenáron ragaszkodsz a galériás ikonodhoz, 100% hogy azt is meg lehet oldani, dobj privátot, segítek.

2015. jan. 4. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!