A Minecraft Pocket Editionban hány blokk vastag a pálya? És hol lehet találni lávát survivalban? És mondjatok olyan programot küldeni amivel oda-vissza járhatnék a survival mod és a kreativ mod között?
a blokkvastagságnál azt olvastam hogy alulról 1-20 blokk területnél találhatok gyémántot és emiatt érdekelne
lávát még csak kreatívban találtam de survivalban nem
Minecraft ocket Editionnal játszok tabon
A pálya vastagságát sajnos nem tudom azonban ha egy természetes bányát találsz ott sok esélyed van lávát találni+ szokatak lenni a felszínen lávatavak is.
Progi hogy tudj ugrálni a survival + creatív között + tudj addolni olyan blokkokat is amit nem tudnál creativban sem megszerezni + tudsz vele állatot spawnlotatni amennyit akarsz meg egy csomó más funkció ami ngayon hasznos és azerveren is működik elvileg.
A neve ha beirod a google play be hogy :
Pocketinveditor akkor az elsőt töltsd le amin 1 grass block van. Van fizetős verzió is ami fent van torrenten azt érdemesebb mert egy csomó + beállítást is ad. Remélem segítettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!